Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΠΗΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΒΡΑΒΕΙΟ... ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ


Καλησπέρα δεν το πιστεύω καθόλου λοιπόν! Μούδωσαν και μένα βραβείο της πρωτόπειρης. Πρέπει να γράψω λοιπόν 5 πράγματα που έχουν σχέση με τη δημιουργία ή μ' αυτά που μου αρέσουν να κάνω. Έτσι κατάλαβα , γιατί δεν τα καταλαβαίνω κι όλα , όπως λέει μια πιπεράτη γλώσσα.
Λοιπόν!
1. Μου αρέσει πολύ να κάνω κατασκευές στο σχολείο,και για τους μαθητές μου και γενικότερα για το χώρο. Αν η τάξη μου είναι συνεργάσιμη , μπορεί να γίνω χαλί για να τους ευχαριστήσω, χωρίς να λογαριάζω κόπο και χρόνο.
2.Μου αρέσει να φτιάχνω δωράκια[ μικρά κοσμήματα] για τις φίλες και συναδέλφους και να τις βλέπουν να τα φοράνε.
3. Μου αρέσει να βοηθάω στη διοργάνωση μιας εκδήλωσης [ γάμος- βάφτιση- γενέθλια] και να φτιάχνω μπομπονιέρες , προσκλήσεις και γενικά να βρίσκω λύσεις στην οργάνωση[ όποια παντρεύεται ή βαφτίζει εδώ...]
4. Μου αρέσει να κάνω σχολικές παραστάσεις, κυρίως στο τέλος της χρονιάς. Αν και δεν έχω σπουδάσει κάτι σχετικό χαίρομαι που μερικοί από τους μαθητές μου σπουδάζουν τώρα σε σχολές για ηθοποιϊα και σκηνοθεσία και σκέφτομαι ότι ίσως τους έδωσα κι εγώ μια αφορμή. Βέβαια τους έχω τονίσει ότι αν αρχίσουν να παίζουν σε παραστάσεις περιμένω καιτα ανάλογα εισιτήρια για πρεμιέρες
5. Μου αρέσει να μαγειρεύω κατά διαστήματα. Τι σημαίνει αυτό; Μαγειρεύω για ανθρώπους που τους κάνω κέφι και που τιμούν τα φαγητά μου! Καθημερινά δεν έχω βέβαια την ίδια διάθεση και κέφι. Όταν όμως έχω να μαγειρέψω για φίλους , τολμώ να πω ότι βάζω τη φαντασία μου να δουλέψει και το αποτέλεσμα είναι καλό!
Αυτά ! μπορεί να'ναι κι άλλα , αλλά να μην το παραφορτώσω.
Με τη σειρά μου δίνω το παρόν βραβείο στους
ΑΝΕΜΩΝΗ Για τις πολύ καλές φωτογραφίες της , χωρίς λόγια
ΑΣΧΕΤΗ Γιατί προσπαθεί και τα καταφέρνει
ΓΚΡΙΝΙΑΡΙΚΟ ΜΑΡΟΥΛΙ Γιατί τη συμπαθώ και είμαστε ομοιοπαθείς
ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ και ΕΛΕΝΑ γιατί θαυμάζω το κέφι τους και τη φαντασία τους στη μαγειρική
Είναι κι ΄αλλες βρε παιδί μου, αλλά τι να κάνω;
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

5 σχόλια:

  1. Aγγελικούλα μου σε ευχαριστούμε πολύ πολύ για το βραβείο και την φιλία σου!!
    Θερμά συγχαρητήρια και σε σένα, και βέβαια το αξίζεις, ο οποιοσδήποτε κατέχει την ευαίσθητη θέση του δασκάλου και διαπλάθει παιδικές ψυχές αξίζει περισσότερο από όλους μας!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα θερμά μου συγχαρητήρια πρωτόπειρη κυρά δασκάλα, θα ήθελα να σε είχα δασκάλα για να μου διηγηθείς επιτέλους ολόκληρο το παραμύθι σου, χαχα....

    σε ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για την τιμή που μου έκανες να με επιλέξεις για το βραβείο και για τα καλά σου λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα Αγγελική!
    Και σε άλλα με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρα-Δασκάλα μου,συγχαρητήρια γιατί το αξίζεις.Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος με αγάπη για τα παιδιά κι όλο τον κόσμο.
    Σ'ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου έκανες να με επιλέξεις και μένα για το βραβείο.
    Θεωρώ ότι εκτός από Ασχετη είμαι πολύ νέα και άπειρη στη μπλογκόσφαιρα και δεν θα ήταν πρέπον από μέρους μου να απονείμω κι εγώ βραβεία.Αυτός είναι ο λόγος που δεν το συνεχίζω.Πάντως το δικό σου το καρφίτσωσα στη μπάρα του μπλογκ και καμαρώνω.Να είσαι πάντα καλά,την αγάπη μου και πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια Αγγελικούλα για το βραβείο σου και σ'ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας έκανες!!

    παντα τέτοια !!!

    πολλές γλυκές καληνύχτες !!!

    σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάσαμε σήμερα;