Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Καλημέρα. Λοιπόν άρχισα να βαριέμαι... Να κάνω δουλειές εννοώ. Είδατε πόσο γρήγορα το παθαίνω; Καλύτερα στην τάξη κι ας πόναγε ο λαιμός μου. Δεν είμαι των οικιακών ... Βαριέμαι ειδικά την τακτοποίηση κι έχω του κόσμου τα πράγματα να τακτοποιήσω. Μου φαίνεται δε θα κάτσω να το πολυσκεφτώ , θα πάρω σακούλες και θα τα φουντάρω όλα μαζί. Άλλωστε τι κάθομαι και τα ξεκαθαρίζω; Αρχίζω μήπως αυτό μου χρειαστεί; μήπως το ξαναχρησιμοποιήσω, μήπως αν το πετάξω μου λείψει; Το μόνο που με σταματάει είναι ότι μία από τις αγαπημένες μου συνήθειες είναι να αποθηκεύω πράγματ, να τα ξεχνάω και να τα ανακαλύπτω πάλι μετά από πολύ καιρό. Όμως όπως λέει η Ανεμώνη , αν δεν πετάξεις τα παλιά, πώς θα δημιουργηθεί θέση για τα καινούρια έμψυχα και άψυχα. Να στριμωχτούμε μήπως; Θα το ξανασκεφτώ.
ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Όπως βλέπετε η ψυχική μου διάθεση αλλάζει όπως το κλίμα στους τροπικούς...

9 σχόλια:

  1. ετσι κάνει και η μητέρα μου και μετά δεν χωράει να βάλουμε τίποτα στην αποθήκη !!!
    Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να πετάμε τα πράγματα μόλις το αποφασίσουμε γιατί μετά η συναισθηματική φόρτιση δεν μας αφήνει να τα ξεφορτωθούμε. Βρήκα στην αποθήκη παιχνίδια των παιδιών μου απο όταν ήταν μικρά και τώρα που είναι μεγάλα 17 χρ και 15χρ δεν μου πάει η καρδιά να τα πετάξω. Λοιπον καλύτερα μόλις τα βγάλουμε να τα πετάμε και πάει τελείωσε θα τα ξεχάσουμε !!!!!!!!!!!!!! Η ανεμώνη έχει απόλυτο δίκιο, το ξεκαθάρισμα μας ανακουφίζει και αδειάζει το πεδίο μας απο τα παλια !!!!

    καλό ξεκαθάρισμα λοιπόν και εν αναμονή καινούργιων !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αααααα, πάλι σε διαφορετική διάθεση σε βρίσκω, τι θα γίνει με σένα???
    Ελα να σου κάνω σεμινάρια, ότι μπορώ το πετάω, ποτέ δεν δένομαι συναισθηματικά με πράγματα, μόνο με τους ανθρώπους.
    Ισως και από αντίδραση στον άντρα μου και τον γιο μου, που δεν πετάνε τίποτα.
    Κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα, μια χαρά θα ανακουφιστείς όταν θα δεις τι χώρος εξοικομομείται;-)
    Καλημέραααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα!!!!Και γω χτές παιδευόμουν ώρες με το να τακτοποιώ πράγματα...και ντουλάπες...και έριξα αρκετά...έχω και γω συνήθεια να τα μαζεύω αλλά όταν μου τη βαρέσει..ρίχνω τα πάντα..ή τα δίνω σε φίλες που τα θέλουν!!!Ωραίο το τραγουδάκι και φυσικά ο Κηλαηδόνης:)))φιλιά***καλό απόγευμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοίτα πόσο μοιάζουμε..κι εγώ προτιμώ να κάνω χίλιες δουλειές στο μαγαζί παρά να κάνω δουλιές στο σπίτι μα τελικά τις κάνω..μα δεν θέλω να τις κάμνω ..προτιμώ να μαγειρεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εγώ το παθαίνω (σπάνια) γιατί συνήθως δεν μου φτάνει το 24ωρο.
    Καλή ξεκούραση και να μας βάζεις αυτά τα ωραία τραγουδάκια, μιας και έχεις το χρόνο, γιατί εγώ ... είπαμε αυτή η ρημάδα η μέρα μόνο 24 ώρες έχει...χαχαχα

    Καλό απόγευμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα κι από μένα!!!
    ΄Ετσι ακριβώς και γω!!
    και ακόμη δεν άρχισα δουλειές στο σπίτι και ήδη βαρέθηκα!!!
    Όσο σκεφτομαι τι έχω να κάνω και τι να ξεκαθαρίσω και τι χαρτί έχω να ανακυκλώσω τρελαίνομαι!!!
    Φέτος υποσχέθηκα στον εαυτό μου (και σε όλους τους υπόλοιπους, που δεν μπορούν να περάσουν στην αποθήκη), ότι θα την καθαρίσω,θα την τακτοποιήσω και θα ... πετάξω οτιδήποτε "άχρηστο"
    Μόνο που το σκέφτομαι έχω ήδη .... κουραστεί!!!
    Ακόμη δεν άρχισαν οι διακοπές και λέω πιο καλά ήμασταν στην δουλειά!!!
    Κάτι σε μαζωχισμό μου θυμίζει αυτό!!!!Ή μήπως είναι η ιδέα μου!!!!
    Καλό απόγευμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλε αν μετα απο καιρο τα χρειαστείς;!
    εχω και εγω την ιδια συνηθεια, αποθηκη παλιων ειναι το σπιτι μου.
    Ευτυχως ακομα χωρανε στα ντουλαπια και δεν φαινεται ανω-κατω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δύσκολο θέμα έπιασες φιλενάδα, εγώ χαρίζω από ρούχα όσα μπορώ στην εκκλησία, και όσο τα παιδιά ήταν μικρότερα όσα ρούχα ήταν σχεδόν αφόρετα, δεν προλάβαιναν να τα φορέσουν όλα, τα έδινα στα ορφανοτροφεία, μαζί με πίτες και γλυκίσματα, τωρα να δεις πράμα που θα φορτώσουν για την εκκλησία, μήπως και αδειάσει λίγος χώρος στις ντουλάπες, μάλλον τον άλλο μήνα διότι τώρα καίγομαι, με πιο βαριές δουλειές, το γιαπί το πιλοφόρι, το μυστρι!!!!
    όσο έφτιαχνα κατασκευές και έραβα, έπλεκα κλπ, εκεί να δεις, υφάσματα, κουτιά, κλωστές, κουμπιά με το κιλό, κορδέλες, μπογιές διάφορες, τώρα δεν φτιάχνω τίποτε πια και βρήκα την ησυχία μου, φτάνει έχω φτιάξει όσα όλοι οι Έλληνες μαζί, μου λείπει βέβαια καμιά φορά αλλά και η αναστάτωση δεν χωράει πλέον στη ζωή μου, μάλλον θα ξαναρχίσω στα γεράματα, να έχω κάτι να κάνω η γριούλα χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυρα-Δασκάλα μου καλησπέρα!Απ' ότι βλέπω οι περισσότερες το ίδιο ελάττωμα έχουμε.Δενόμαστε με τα αντικείμενα και γεμίζουμε αποθήκες και ντουλάπες.Την καλύτερη δουλειά κάνει η Γαστερόπληξ που ότι δεν χρειάζεται το χαρίζει στην εκκλησία και σε ορφανοτροφεία.Μπράβο της!
    Να είσαι καλά,καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάσαμε σήμερα;