Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

ΜΕΓΑΛΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟ ΞΙΔΙ

Καλησπέρα πουλάκια μου. Όχι δεν πήγα για μπάνιο, δεν πήγα εκδρομή, δεν πήγα καν βόλτα. Ήρθαν κάτι φίλοι , πήγε ο γιος μου στη σχολή του για να αρχίσει την εξεταστική, άρχισα κι εγώ τις κατασκευές χωρίς όρια. Όταν με πιάνει , γεμίζω το σπίτι κουτάκια, χαντρούλες ,κορδέλες και ψαλίδια. Τώρα πιάσαμε την ενότητα αποδημητικά και ενδημικά πτηνά.. Φτιάχνω χελιδόνια, γλάρους, αγριόχηνες σε χαλκό.
Όταν τελειώσουν θα σας τα δείξω ...
Στο μεταξύ όλο το χθεσινό βράδυ το πέρασα ποτισμένη στο ξίδι. Οι αλοιφές δεν μου έκαναν τίποτα στα τσιμπήματα των κουνουπιών, το ένα έχει απλωθεί και έχει γίνει χάλια . Απελπίστηκα! Βούτηξα μια πετσέτα στο ξίδι και τύλιξα το πόδι μου γύρω γύρω. Όταν στέγνωνε έβαζα κι άλλο. Σήμερα αισθάνομαι σαν τουρσί...αλλά είχε αποτέλεσμα! Παραμυθάκι για το βράδυ , αν και είστε νυχτοπούλια

3 σχόλια:

  1. Αγγελική μου,το διάβασα αυτό το βιβλίο που έχει αυτό το απόσπασμα που έγραψες!!Είναι "το χρώμα του φεγγαριού"της Αλκυόνης Παπαδάκη!!Χτες τελείωσα το καινούριο της βιβλίο με τίτλο "αν ήταν όλα...αλλιώς"...Ώρες κολλημένη το διάβαζα μέχρι να δω τι θα γίνει στο τέλος!!Μου άρεσε!!Κάθε της βιβλίο έχει αισιόδοξο τέλος:)))φιλιά***καλή σου νύχτα!!!
    *αύριο πάω να πάρω την απόλυσή μου και έχω οαεδ,ικα και ιστορίες...ουφ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΝΙΣΤΊΛ, πάρε το και θα σωθείς!
    Περαστικά, και καλές κατασκευές!
    καλή βδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καληνύχτααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάσαμε σήμερα;