Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

ΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ





Καλησπέρα πουλάκια μου. Ουφ !πτώμα είμαι . Τελείως όμως. Οι πρόβες συνεχίζονται και φυσικά εκτός από τη γιορτή έχω και τη μουσική επειμέλεια, μια και η μουσικός τους έμαθε μόνο 1 τραγούδι και η γιορτή για να βγει θέλει τουλάχιστον 5. Βέβαια δε φταίει η κοπέλα, τι να κάνει; Δυο φορές τη βδομάδα έρχεται στο σχολείο από τις οποίες τη μία μόνο κάνει στην τάξη μου μουσική. Ας είναι από το πολύ τραγούδι μ' έπειασε κι ένα βηχαλάκι, ελπίζω να ξεπεραστεί.
Με αφορμή το τραγούδι της Τσανακλίδου επιχειρήσαμε να ζωγραφίσουμε, όχι στον τοίχο, αλλά στην αυλή βάζοντας φυσικά νάυλον από κάτω[ μην αρχίσει να φωνάζει η καθαρίστρια]. Από ατυχηματάκια όλο και κάτι είχαμε , αφού ανάμεσα στα πλαστικά χρώματα είχαμε και ένα λαδομπογιά που φυσικά όταν έπεσε στο πλαστικό ποτηράκι το έλιωσε και κάτι φόρμες πιτσιλίστηκαν [ καταλαβαίνετε τι θα άκουσα από τις μανάδες όταν θα πήγαν σπίτι].
Και μέσα σ' όλα έχω να τελειώσω το ρόδι που φτιάχνω στα εικαστικά του Δήμου [ γιατί πάω , όχι θα τ' άφηνα!] , αλλά και ένα σεμινάριο felt την Κυριακή.
Μπα τα ρούχα πάλι ασιδέρωτα θα μείνουν... Γιατί να ζοριζόμαστε ; Θα σιδερώνουμε αυτά που φοράμε ε; Έλα όμως που είναι από τις λίγες δουλειές που για μένα πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε. Αντιπαθώ τα ασιδέρωτα ρούχα, νομίζω ότι είναι βρώμικα...
Η τενοντίτιδα ετοιμάζεται να ξαναχτυπήσει...κατά τα άλλα δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε μια χαρούμενη παρέα που έλεγε κι ο αείμνηστος Ηλιόπουλος.
Σας βάζω να δείτε τις σκανταλιές μας, χε χε χε . Βρε παιδί μου αυτά τα κορίτσια ότι και να ζωγραφίζουν οι καρδούλες είναι το απαραίτητο στοιχείο...
Να προσέχετε τον εαυτό σας. Καληνύχτα

3 σχόλια:

  1. Εεεε! κοριτσια ειναι καλε, να μην κοτσάρουν και μια καρδια;!
    Χα!χα! η κορη μου να δεις και στο βρ... της καρδουλες βάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει καταντήσει φετίχ αυτό το πράγμα, πολύ αγαπησιάρικα τα κορίτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδες που αγχώθηκες; Μια χαρά τα πάνε τα πουλάκια μου.
    Ασε τις μπογιές να στάζουν,και τα κορίτσια να ζωγραφίζουν καρδιές.
    Να προσέχεις την τενοντίτιδα γιατί είσαι και μαμούνι!
    Καλή επιτυχία !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάσαμε σήμερα;