Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ!!!!!!!!!!!!!

,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ...
ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ, ΟΧΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ...LOVE ACTUALLY..ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.
Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ,ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ,ΦΙΛΙΚΑ,ΕΡΩΤΙΚΑ....ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΛΟ ΚΑΣΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ...ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Η ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΕΝΤΙ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΤΡΑΚ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ..ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΝΟΜΠ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΧΥΤΗ ΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΟΣΦΕΡΕΙΣ ΑΓΑΠΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ Η΄ΚΑΠΟΥ ΔΙΠΛΑ!!!
Όπως καταλαβαίνετε η ανάρτηση δεν είναι δική μου αποκλειστικά. Εγώ δεν είμαι σινεφίλ , δεν τόχω αυτό. Δεν έχω δει τη συγκεκριμένη ταινία, δεν μπορώ να έχω προσωπική άποψη. Πιστεύω πάντως από τα λεγόμενα ότι θα είναι καλή.
Η συγκεκριμένη ανάρτηση πάντως , σας πληροφορώ, γράφτηκε ψήνοντας πανσέτα και τυράκια και πίνοντας μπίρες μεσημεριάτικα [ η Φίσερ έχει βγάλει μια καινούρια , αναζητήστε την] . Εντάξει δεν έχουμε γίνει και ντίρλα , απλά το διασκεδάζουμε λίγο.

2 σχόλια:

  1. Αγγελικούλα μου χρόνια πολλά και καλά!!
    Καλές γιορτές εύχομαι, καλά να περάσεις!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ 2010 ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάσαμε σήμερα;