Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΜΠΛΟΚΗ


Καλησπέρα πουλάκια μου , νυχτοπούλια και κουκουβαγιόπουλα , αν είστε ξύπνιοι τέτοια ώρα, που θα είστε κάποιοι ...
Βρίσκομαι σε εμπλοκή μυαλού και συναισθημάτων. Ο άντρας μου είναι και πάλι στο νοσοκομείο ,γνωστή υπόθεση θα μου πείτε και ο γιος μου πάει την Τετάρτη στο στρατό. Τώρα τι να πω ; Απορώ με την πνευματική μου κατάσταση!Πίστευα ότι θα τα'χα λίγο "παιγμένα" που λένε , αλλά παραμένω ατάραχη και ψύχραιμη. Η γνωστή μου αναισθησία ξαναχτύπησε. Είναι που δεν μπορώ να αλλάξω κάτι, δεν περνάει κάτι από το χέρι μου και γι' αυτό τα σήκωσα και τα δυο ψηλά και είπα "παραδίνομαι" και κάντε ότι θέλετε. Συνεχίζω τη γνωστή πορεία ΑΤΤΙΚΟ-σπίτι-σχολείο- ψώνια για το στρατό- κοσμήματα με fimo και τούμπαλιν. Δεν είμαι καλά μάλλον, αλλά ποιος να το φανταστεί! Αύριο έχω και συγκέντρωση γονέων και πρέπει να'χω και λέγειν. Δεν μπορεί να γίνονται σε μένα όλα αυτά μαζί, μάλλον πλάκα μου κάνουν! Πούναι οι φίλοι μου ; Δεν υπάρχει κανείς εκεί έξω,αλλά ούτε που με νοιάζει . Στα δύσκολα φαίνονται οι φίλοι και οι γνωστοί. Χα χα γνωστό και χιλιοπαιγμένο , αλλά αθάνατο ....και διδακτικό!
Άντε σήκω και προχώρα , λέω, το φορτίο δε θα στο σηκώσει κανείς και πρόσεχε μη σε πιάσει πάλι καμιά τενοντίτιδα καημένη μου γιατί θα σε κλαίνε κι οι ρέγγες και μόνο αυτές!
Καληνύχτες

9 σχόλια:

  1. Καλημέρα!
    Υπομονή και καλό κουράγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κουράγιο κουκλίτσα μου ! αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα δεν έλεγε η Σκαρλετ στο όσα παίρνει ο άνεμος ???
    εύχομαι γρήγορα περαστικά στον σύζυγο και καλός φαντάρος το παιδί, σήμερα παρουσιάζεται και ο κολλητός του γιου μου στην Αρτα. Ας είναι καλά το παιδάκι σου και θα περάσει γρήγορα ο καιρός !!!

    καλημέρα και καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημέρα σου...το παιδάκι σου θα πάει φανταράκι κι όσο να φύγει θα γυρίσει....ένα πρόβλημα υγείας...είναι απο τις σοβαρότερες δοκιμασίες στην ζωή του ανθρώπου....αλλά όπως είπες δεν είναι κάτι που εξαρτάται από εσένα....φιλική συμβουλή που την εφαρμόζω....επειδή είμαστε χρήσιμοι μόνο όταν είμαστε καλά......φροντίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε να το καταφέρουμε..... και δεν νοιώθουμε τύψεις....καλή εβδομάδα..φίλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγγελικούλα μου εσένα δεν σε ξέρω να τα χάνεις και να λυγίζεις!
    Ολα καλά θα πάνε, θα δεις!!!
    Ετοιμάζεται και ο γιόκας μου για φανταράκι, καλά να ναι τα παιδάκια μας πάνω απ' όλα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το τελευταίο καιρό έχω περάσει πολλές φορές απο τέτοιες καταστάσεις..θαρρείς απο πέρσι έρχονται συνέχεια το ένα μετά το άλλο..όμως..στο τέλος όλα γλυκιά μου βρίσκουν το δρόμο τους..Κουράγιο και μη τα χάνεις ..το έπαθα και σου μιλάω απο πρώτο χέρι..Ο γιός σου είναι το λιγότερο, να θυμάσαι οτι είναι κάτι που θα το περάσει.Όταν πήγε ο Δημήτρης στην Ελλάδα στρατό ήταν ..37 και είχαμε 2 παιδιά κι εγώ μόλις 40 μέρες χεορουργημένη με την αφαίρεση μήτρας..Πέρασα λούκι με το εργαστήρι και όλα αυτά..όμως ..όλα βρίκαν το δρόμο τους Ο Θεός στο τέλος όλα τα φτιάχνει και μας δίνει δύναμη για τα δύσκολα.Εσύ είσαι δυνατό άτομο,. φιλάκια Αχτιδένια και αγκαλίτσα με όλη μου τη καρδιά πίστεψε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κουράγιο
    δεν είναι εύκολο
    ειδικά άμα ερχονται όλα μαζεμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πέρασα να δω πως είσαι..ελπίζω και εύχομαι το καλύτερο φίλη μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα!
    Καινούρια στην... μπλογκόσφαιρα, λυπάμαι που σας ανακάλυψα σε δύσκολη στιγμή...
    Εύχομαι τώρα που σας γράφω να είναι όλα καλύτερα στη ζωή σας! Κι ελπίζω να δω σύντομα νέα σας!
    Κουράγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάσαμε σήμερα;