Τρίτη 5 Μαΐου 2009

ΑΚΟΥ ΤΟ ΧΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

Περνούσε τη μέρα του παρατηρώντας τα αδέρφια του να κυνηγιούνται και καμιά φορά προσπαθούσε να μπει κι αυτός στο παιχνίδι, αν και ήξερε την κατάληξη...
Στο τέλος θα περιφερόταν γρατζουνισμένος και παραπονούμενος και θα χωνόταν πίσω από τη μάνα του.
Ανακάλυψε ότι αυτό σημαίνει΄"πονάω" και αποφάσισε ότι πρέπει να το μοιράζεται. Τα νύχια του ήταν αρκετά κοφτερά. Με πονάς, σε πονάω... αυτό μάλλον σημαίνει μοιράζομαι!
Σιγά σιγά δε χρειαζόταν πια να κρύβεται, ούτενα βρίσκει καταφύγιο πίσω από το σώμα της μάνας του. Οι μύες του δυνάμωναν μέρα με τη μέρα και τα δόντια του γινόταν όλο και πιο κοφτερά.
Μια μέρα η μάνα του κουβάλησε μαζί της ένα πλάσμα με γούνα σαν τη δική του, που όμως μύριζε διαφορετικά.
Μια στυφή παρατεταμένη μυρωδιά που ερέθιζε τα ρουθούνια του και ήθελε να το δαγκώσει, όχι όμως παίζοντας.
Γεύτηκε για πρώτη του φορά ωμό κρέας και του άρεσε! Μετά χωρίς να το πολυσκεφτεί ακολούθησε τ' αδέρφια του γουργουρίζοντας μέχρι το νερόλακο.
Καθρεφτιζόταν στο δροσερό νερό και παρατηρούσε το κορμί του που μεγάλωνε και δυνάμωνε και τότε αισθάνθηκε μια ακόμα παρουσία κοντά του.
Ένα παράξενο πλάσμα πλησίαζε το νερό.Είχε περίπου το ίδιο μέγεθος με το δικό του, αλλά τα πόδια του ήταν μακριά και τ' άνοιγε μ' έναν περίεργο αστείο τρόπο για να πλησιάσει το νερό.
Ήταν μόνος του και κανείς δεν μπορούσε να του πει αν ήταν φίλος ή εχθρός, να εξηγήσει τις απορίες του. Το πλησίασε μυρίζοντάς το επιφυλακτικά , μα εκείνο δε φοβήθηκε και δεν κουνήθηκε από τη θέση του, τον περίμενε να πλησιάσει και μετά σήκωσε τη βρεγμένη του μουσούδα στον αέρα και την ακούμπησε στη δική του.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

5 σχόλια:

  1. στο καλύτερο μας κόβεις κυρά δασκάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι δεν κάνουν τα σίριαλ για να έχουν ακροαματικότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαι μετά?? Και μετά???
    Αααα, καλά λέει η Γαστεροπληξ, στο καλύτερο μας έκοψες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νυχτοπούλια είστε πουλάκια μου σαν κι εμένα; Α ωραία! για να ξέρω ότι και κάποιοι άλλοι δεν κοιμούνται νωρίς.
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάσαμε σήμερα;