Σάββατο 16 Μαΐου 2009

ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ... ευτυχώς όσοι πήγαμε τόσοι γυρίσαμε , αν και μια χελώνα στο τσακ τη γλίτωσε ...

5 σχόλια:

  1. Κυρά-Δασκάλα μου καλησπέρα.Πολύ ωραία είναι,είχαμε πάει και μεις πέρσι.Αλλά συνέβη κάτι και τρελάθηκα!Ετυχε την ώρα που ήμασταν στα αρπακτικά πουλιά,τον Αετό,το γύπα κλπ οι υπάλληλοι του πάρκου να έρθουν με κουβάδες γεμάτους σκοτωμένα πουλάκια για να τα ταϊσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Σταυρούλα. Είτε το θέλουμε είτε όχι τα ζώα πρέπει να τρώνε ότι θα έτρωγαν και στη φύση αν ήταν ελεύθερα και αφού δεν έχουν τη δυνατότητα να κυνηγήσουν κάποιος πρέπει να τους τα πάει. Γενικά δε μου αρέσει να βλέπω ζώα έξω από το φυσικό τους περιβάλλον και αποφεύγω να πηγαίνω σε ζωολογικούς κήπους και τσίρκο, αλλά τι να κάνεις ...κάποιος πρέπει να συνοδεύσει την τάξη και πολλά παιδιά δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε με τους γονείς τους είτε οικονομικά είτε λόγω έλλειψης χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To έχω επισκεφτεί, σαν χώρος πραγματικά αξιόλογος.
    Ούτε σε εμένα αρέσει να βλέπω τα ζώα μακριά από το φυσικό τους περιβάλλον, είναι η αλήθεια.
    Πιστεύω πάντως ότι τα πιτσιρίκια θα ευχαριστήθηκαν την επίσκεψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα Αγγελική αν και πιστεύω ότι τα ζώα πρέπει να είναι στό φυσικό τους περιβάλλον θα ήθελα να πάω.Καλό απόγεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά να πάτε είναι πολύ καλά, φτάνει να μην έχει πολύ ήλιο γιατί ο χώρος είναι μεγάλος και με ζέστη δεν περπατιέται εύκολα.
    Τουλάχιστον να δούμε από κοντά κάποια ζώα που τα βλέπουμε μόνο σε ντοκιμαντέρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάσαμε σήμερα;