Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΠΗΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ


Σήμερα το απόγευμα πήγα λοιπόν βόλτα στη θάλασσα. Με πήγαν για την ακρίβεια , γιατί δεν οδηγώ. Ε, βέβαια μέχρι και ολόκληρη ανάρτηση έκανα ότι θέλω να πάω. Κάποιος δεν έπρεπε να συγκινηθεί; Αχ αυτή η Ράνια μερικές φορές με καταλαμβάνει εξ απροόπτου! Θέλει να κάνει εκπληξούλες και ενώ είχαμε κανονίσει να πάμε για καφέ έστριψε γι' αλλού.. Πάει μόνο του το αυτοκίνητο μου είπε, μ' εκείνο το "αθώο" βλέμμα κι εγώ δεν κατάλαβα στην αρχή. Μετά το κατάλαβα , αλλά ως συνήθως για να αποφορτιστώ έκανα την αδιάφορη... Για μένα που μεγάλωσα κοντά στη θάλασσα μερικές φορές η πόλη, αν και η φασαρία μου αρέσει, με πνίγει. Πρέπει να της φτιάξω τώρα κάτι θαλασσινό, θα φτιάξω σκουλαρίκια με αστερίες, όχι καβουράκια γιατί το τραγούδι εκείνο θυμάμαι από μικρή με στενοχωρούσε , μια και τα εγκατέλειψε η μαμά τους και το έσκασε με το σπάρο. Όταν το άκουγα στο ραδιόφωνο, τόκλεινα θυμάμαι.
Όταν τα φτιάξω θα σας τα δείξω. Άντε γιατί πολυκάθισα "αργία μήτηρ πάσης κακίας"
Παρεπιπτόντως γιατί οι αναρτήσεις μου φαίνονται με διαφορετική σειρά από αυτή που τις γράφω; Και δεν ξέρω να το φτιάξω κιόλας!

9 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΡΙΣ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΘΩΟ ΒΛΕΜΜΑ ΕΧΩ,ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ?ΧΕ!ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΧΑΤΗΡΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΑ..ΑΠΛΩΣ.
    ΚΑΛΑ ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...ΜΑ ΗΔΗ ΠΕΡΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΚΥΡΑ ΚΙΚΗ.ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΣΧΗΜΑΤA ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ..Η CAVELO...ΠΡΟΩΘΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ ΣΤΑ Β.Π.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΙΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια χαρά πέρασες, όνειρο,
    εγώ πήγα και πέρασα ένα δημιουργικό απόγευμα στην σούπερ-μίνι κουζίνα (μικρή και όχι τριανταφυλλένια) πλένοντας μια στίβα κατσαρόλες, τηγάνια, ταψιά, έμεινα 3-4 ώρες εκεί, μπάνιο έκανα, δίχως σαπουνάδα, αν και έχει δροσιά εδώ πάνω, αλλά με το ζόρι που τράβηξα μου έμεινε αξέχαστη!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πάλι μαγειρεύεις; τους κακομαθαίνεις κυρία πρέσβειρα... Όταν ανέβω πάνω θα πάμε να σεργιανίσουμε μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ααααχχ κι εγώ μόνο να βλέπω την θάλασσα, νοιώθω ότι ... ζω!!!! Αλλο πράγμα παιδί μου η θαλασσίτσα;-)
    Πάντως μες τις δημιουργίες σε βρίσκω, περιμένουμε τα σκουλαρίκια εννοείται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εγώ θέλω θάλασσα!!! Περάσατε ωραία ε;
    Η θάλασσα είναι τόσο όμορφη! Πραγματικά για κάποιον που έχει μεγαλώσει δίπλα της είναι δύσκολο να την αποχωριστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαίρομαι που πέρασες καλά!! στη θάλασσα!!! …

    για μας που η θάλασσα ήταν κομμάτι τις καθημερινότητας μας…
    η έλλειψη της είναι αισθητή….
    Όταν θέλω απόδραση... από τα προβλήματα μου … πηγαίνω βόλτα στην θάλασσα….

    Καλό σου βράδυ

    ΥΣ: σε παιδί & σε τρελό δεν υπόσχονται….(και εγώ είμαι και τα δυο)
    Περιμένω να δω τα σκουλαρίκια…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγγελική η επιθυμία σου εκπληρώθηκε!Αντε με το καλό και στο Περού,ποτέ δεν ξέρεις.Πάω και 'γω αύριο για δυό μέρες στο νησί μου.Αλλη αίσθηση η θάλασσσα,σε ξεκουράζει,σε γαληνεύει!Καλό Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kala ta leei i Kiki gia to athwo blemma tis Ranias! exei ftasei i xari tou polu polu psila..! xa! molis eftiaksa ena apo ta no 1 gia mena kalokairina fagita, koloky8okeftedes, makari na isastan liiigo pio konta na kernousa mezedaki!!!
    geia xara!
    vera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βέρα , μη φοβάσαι υπάρχει και κούριερ για φαγητά και επίσης η Θεσ/νίκη 4,5 ώρες είναι με το τρένο. Πεταγόμαστε το πρωί για καφεδάκι , σου αφήνω αμανάτι τη μικρή και γυρνάω με το απογευματινό. Καλή διάθεση να υπάρχει κι ένα καλό τραπέζι στα Λαδάδικα για μεσημεριανό, μη σε βάλουμε και μαγειρέψεις
    Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάσαμε σήμερα;