Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

ΑΛΛΑΖΩ ΔΙΑΘΕΣΗ

Καλημέρα . Είπα να διασκεδάσω μόνη μου. Ουφ! δε θέλω να ψυχοπλακώνομαι με τις γνωστές ατάκες:" όλοι φεύγουν διακοπες, εγώ μένω εδώ" ή το κλασικό " με έχουν εγκαταλείψει όλοι, είμαι μόνη μου" ή το ακόμα πιο βιτριολικό "πίσω έχει η αχλάδα την ουρά". Ό,τι δίνεις παίρνεις κι εγώ λέω να σταματήσω το πάρε-δώσε, έχω μπει μέσα μέχρι το λαιμό και πλησιάζουν και τα γενέθλιά μου! Φτου! Θα ασχοληθώ με τα πράγματα που μ' αρέσουν και για του λόγου το αληθές θα σας δείξω το απόγευμα τις καινούριες μου δημιουργίες. Άλλωστε τα πράγματα είναι πολύ απλά, εμείς τα μπερδεύουμε. Τι θέλουμε για να περνάμε καλά; Λίγα , απλά , καθημερινά . Μια καλημέρα, ένα χαμόγελο, κουβέντες καθημερινές , μια βόλτα στη θάλασσα κι όχι στο φεγγάρι, ένα ταξίδι χωρίς ενοχές, υπάκουους υπηκόοους [ αχ αυτό μου ξέφυγε], μαθητούδια με φαφούτικα χαμόγελα, τους δικούς μας ανθρώπους υγιείς, ήσυχα όνειρα και το θρόνο μου στη θέση του. Χε χε !

5 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα! Και τι υπέροχο τραγούδι διάλεξες! Κάθε φορά που το ακούω, θέλω να σηκωθώ να χορέψω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά η ευτυχία βρίσκεται στα απλά πράγματα απλά μερικές φορές δεν έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά να τη δούμε.Τέλειο τραγούδι σε ανεβάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω ένα blog award στο blog μου για εσένα. Πάρτε το από
    http://starttoscrap.blogspot.com/2009/07/blog-post_21.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H ευτυχία συνήθως βρίσκεται μέσα στα απλά καθημερινά πράγματα της ρουτίνας μας, αλλά σχεδόν ποτέ δεν το καταλαβαίνουμε!
    Το τραγουδάκι σούπερ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγγελική μου συμφωνώ απολύτως με την 'Ελενα!
    Ουκ εν τω πολλώ το ευ!Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάσαμε σήμερα;