Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΙΤΑ

Καλησπέρα πουλάκια μου. Μου λείψατε, αλλά ξέρετε ...οι πρώτες μέρες στο σχολείο και με καινούρια τάξη και μάλιστα Πέμπτη , έπρεπε να διερευνήσω το έδαφος, να δούμε πού βαδίζουμε κι αν θα περάσω λούκι ή όχι. Ευτυχώς τα πράγματα πάνε καλά και τώρα γνωριζόμαστε. Νιώθω ότι πρέπει να κάνω κάτι γι' αυτούς τους μαθητές μου μια και το έδαφος είναι πρόσφορο. Όπως λέει κι η συναδέλφισσα Ειρήνη εμείς οι Κερκυραίες μόνο κάτι σε μιούζικαλ - πολυθέαμα μπορούμε να παρουσιάσουμε πέρα από τα μαθήματα. Θα σας ενημερώσω εν καιρώ, δεν είναι της ώρας...
Τώρα θα σας πω για την ταραχή που έπαθα όταν διάβασα να μας αποχαιρετά η Εβίτα. Ένιωσα σαν να έφευγε ένας καλός φίλος ταξίδι τουλάχιστον υπερατλαντικό και θα βλεπόμαστε μετά από καιρό. Τι εθισμός είναι αυτή η επικοινωνία με ανθρώπους άγνωστους οπτικά, αλλά πολύ οικείους μέσα από την γραπτή καθημερινότητά τους! Δεν είμαι άνθρωπος που εκφράζω ανοικτά τα συναισθήματά μου, πιστεύω ότι τα κρύβω κιόλας επιμελώς φοβούμενη τις έξωθεν αντιδράσεις, αλλά μερικές φορές να μου βγαίνει αυτή η ανησυχία που για μένα είναι όλα τ' άλλα μαζεμένα που δεν μπορώ να πω.
Χμ χμ εξομολογήσεις πουλάκια μου και η δασκάλα δεν πρέπει να δείχνει τουλάχιστον ευάλωτη! Μάλλον είναι της ηλικία ς [ χε χε χε]. Πάλι μπουμπουνίζει βρε παιδί μου , τι θα γίνει μουλιάσαμε!!! Δε βλέπω πρωινή βόλτα αύριο .
Το παρακάτω βιντεάκι λοιπόν είναι για την Εβίτα, γιατί όλοι έχουμε έναν Πούμπα δίπλα μας, πού ξέρεις μπορεί νάχω κι εγώ έναν!
Θα σας δώσω και τα βραβειάκια που σας χρωστάω , αλλά σιγά σιγά να σκεφτώ ε;
Καληνύχτα

4 σχόλια:

  1. Αγγελική μου μάλλον το ξανασκέφτηκε η Εβίτα μας.
    Εχεις δίκιο αν και δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά νιώθουμε την ανάγκη της επικοινωνίας εδώ στη μικρή μας διαδικτυακή γειτονιά.
    Να είσαι καλά,καλό Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγγελική μου
    Συμφωνώ μαζί σου
    Δεν μπορώ να σκεφτώ το blog κόσμο μας χωρίς την παρουσία της Εβιτουλας …


    πέρασε να παραλάβεις τα βραβεία σου…
    καλό σαββατοκύριακο καρδιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα.Έχεις απόλυτο δίκιο.Αν και δεν είμαι αρκετό καιρό στην μπλοκόσφαιρα νιώθω μεγάλη οικειότητα μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάσαμε σήμερα;