Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ


Καλησπέρα πουλάκια μου . Σήμερα είχαμε γεννητούρια. Η κόρη μιας φίλης και συμμαθήτριάς μας γέννησε ένα κοριτσάκι. Η είδηση μας βρήκε σε τσιπουράδικο με τις εν λόγω συμμαθήτριες και όπως καταλαβαίνετε την τιμήσαμε δεόντως... Γίναμε γιαγιάδες... Καλά μη νομίσετε, είμαστε οι νεότερες γιαγιάδες , άλλωστε η συμμαθήτρια γέννησε την κόρη της μόλις τελειώναμε το Λύκειο. Τη θυμάμαι σαν και χθες στην τρίτη Λυκείου με την κοιλιά στο στόμα να διαβάζει για να περάσει στο πανεπιστήμιο. Γέννησε λοιπόν την κόρη της και μετά έδωσε εξετάσεις και πέρασε και στην Αθήνα παρακαλώ. Τώρα διδάσκει στο Πανεπιστήμιο και απέκτησε κι αυτή τη μικρούλα εγγονή. Να είναι καλότυχη και περήφανη που γεννήθηκε γυναίκα, να διαχειρίζεται τη ζωή της με τον καλύτερο τρόπο και να πετύχει ό,τι επιθυμήσει.
Κατά τα άλλα πήγα στο σεμινάριο felt [ πολύ νερό βρε παιδί μου] βρέξαμε τα πάντα, γελάσαμε και φτιάξαμε και λουλουδάκια και υφασματάκια και άλλα τινά. Τώρα μου μένει το σεμινάριο για μαντίλες [ πήρα φόρα μου φαίνεται] , κάτι μπάλες που θα φτιάξουμε στο τμήμα εικαστικών του Δήμου, γιορτή την Τρίτη [ ουφ ουφ!] και βλέπουμε.
Εδώ έρχομαι να ευχηθώ και στη φίλη και κουμπάρα και μαμά του βαφτισιμιού μου του Γιάννη χρόνια πολλά , γιατί σήμερα έχει τα γενέθλιά της. Χε χε έγινε κι εκείνη 50 χρονών, καλώς ήρθες στο κλαμπ, μόνο εμείς θα είμαστε; Πάντως δεν ήταν τίποτα ε; Όχι σαν κι εμένα που έκανα ολόκληρη φασαρία λες κι όλη η Αθήνα έπρεπε να προσέξει και να ευχηθεί για την πρώτη μου πεντηκονταετία...
Σήμερα μου χάρισαν και κάτι καταπληκτκούς χάρτινους αγγέλους, αλλά και μια πορσελάνινη κούκλα που είναι η αδυναμία μου. Α στο καλό συγκινήθηκα πάλι...
Να που κι άλλοι ξέρουν τι μου αρέσει. ..
Καληνύχτα να προσέχετε τον εαυτό σας

6 σχόλια:

  1. Είσαι τυχερή που βιώνεις κάθε μέρα μικρές καθημερινές χαρές.
    Ακόμα και οι λύπες, είναι καλοδεχούμενες αφού σου κεντρίζουν την καρδιά και το νου και μέσα από την επεξεργασία των γεγονότων μπορείς να είσαι τόσο ανθρώπινη και γλυκιά.
    Ευχόμαστε μια καλή ζωή στο κοριτσάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είναι καλά η κορούλα, να μοιάσει στην δυναμική γιαγιά.
    Οσο για σένα να ξέρεις ότι οι χαρές είναι για όλες τις ηλικίες τρελοδασκαλίτσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΑΥΤΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκπληκτικό το επάγγελμά σου κι αυτή η συνεχόμενη επαφή με παιδιά.Φαντάζομαι καθημερινά βιώνεις απίθανες ιστορίες...να είναι γερό το κοριτσάκι,μη ξεχνιόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Querida! Obrigada pelo carinho e fico feliz que vc está gostando do meu blog. Continue acessando e me prestigiando, em breve muitas novidades para volta as aulas, e nao esqueçaa de passar o meu blog para suas amigas acessarem tambem,será uma honra. Amei o seu blog tambem. A Grécia parece ser linda , espero poder um dia conhecer a sua cultura. Bjs. Ne.

    Doce Magia em Ensinar.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Querida! O que quiser pegar no meu blog para passar na escola será um prazer, pode ficar a vontade. E continue me prestigiando e nao esqueça de passar o meu blog a outros educadores da Grécia para me prestigiar tambem. Bjs. Ne.

    Doce Magia em Ensinar.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάσαμε σήμερα;