Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

ΘΗΣΕΙΟ




Καλησπέρα πουλάκια μου. Μου λείψατε βρε! Τι να κάνω η τεχνολογία δε βοηθάει πάντα. Δεν έμπαινε στο Ίντερνετ και με παίδευε πάλι το pc. Τέλος πάντων πάλι στον τεχνικό τρέχαμε. Μερικές φορές έμπαινα από το άλλο, αλλά δεν προλάβαινα να γράψω. Λοιπόν τα νέα μου: Η γιορτή έγινε , καλά τα πήγαμε γενικώς, τα τραγούδια ήταν το δυνατό μας χαρτί, στα πεζά είχαμε ένα προβληματάκι γιατί δεν πρόλαβαν να τα μάθουν απέξω. Ωχ ! βρε αδερφέ είπα ας τα διαβάσουν από μέσα , φτάνει να καταλαβαίνουν το νόημα. Έτσι κι έγινε. Οι γονείς ψιλοσυγκινήθηκαν τους δείχναμε συγχρόνως στον προτζέκτορα και ταινία... Όλα καλά. Τα σεμινάριά μου συνεχίζονται μια στο Δήμο μια felt , ήρθα και παραμορφώθηκα η πτωχή πλην τίμια εκπαιδευτικός. Αύριο έλεγα να πάω στο σεμινάριο για μαντίλες, αλλά θα δούμε. Μια Κυριακή μας μένει να κάνουμε και καμιά δουλειά. Γιατί τα Σάββατα είναι για βόλτα, πουλάκια μου. Σήμερα που είχε και ήλιο! Α, δεν άντεχα να κάτσω μέσα. Ξεκουβαλήθηκα και πήγα στο Θησείο, αφού γυρίσαμε με τη Ράνια την Αθήνα για κάτι υλικά που χρειαζόμαστε. Σκέφτομαι να κάνω χριστουγεννιάτικες μπάλες για το σχολείο, αλλά και για τις συμμαθήτριες ...Θεμούλα. Στο Θησείο λοιπόν πλήθος κόσμου και μικροπωλητών, πήρα κι ένα μενταγιόν από το Εκουαντόρ νομίζω, καθίσαμε και αγναντεύαμε την Ακρόπολη. Τι καλό που είναι να απολαμβάνεις τον ήλιο σαν το σαλιγκάρι που βγαίνει στη δροσιά.
Σήμερα είχαμε κι άλλα γεννητούρια στη Θεσσαλονίκη! Η μικρή Βέρα γέννησε ... επιτέλους το κορτιτσάκι της. Να' ναι γερό καλότυχο κι ευτυχισμένο σε ό,τι κάνει στη ζωή του. Του'χω κρατήσει δυο μπλουζάκια από τη Βαρκελώνη, να γίνει ταξιδιάρα σαν και μας! Βρε παιδιά σαν τη νεράιδα των τοκετών έρχομαι να μοιάζω τώρα τελευταία... Να βάλω καμιά παγιέτα στα φτερά να το κάνω λίγο πιο γκλάμουρους!

Φιλιά ,να προσέχετε τον εαυτό σας

7 σχόλια:

  1. ....ηταν ωραια μερα για βολτα σημερα....!!!
    την Καλησπερα μου ...και καλη Κυριακη....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μενταγιον σου μου αρεσει πολυυυυ!!!!


    και με εχεις τρελανει και μ'αυτη την επαλήθευση απο κατω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To Σαββατοκύριακο ήταν ιδανικό για βολτίτσα.Το Θησείο το λατρεύω τις Κυριακές.Χαζεύω με τις ώρες τους πάγκους.Συμφωνώ και εγώ για την επαλήθευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό το Σαββατοκύριακο, τώρα τι κάνουμε; Βρε παιδιά πώς τη βγάζουν την επαλήθευση, προσπάθησα αλλά δεν ξέρω αν τα κατάφερα. Ειδοποιήστε με! Άσε που προσπαθώ ν' αλλάξω layout και αποτυχαίνω συνεχώς. Χάλια χάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ ομορφο αγγελικουλα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα νεράιδα των τοκετών!
    Πολύ πετυχημένο.
    Στο Θησείο έχω αγοράσει τα πιο όμορφα αξεσουάρ μου.
    Την καλησπέρα μας και να είσαι κι εσύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάσαμε σήμερα;