Τρίτη 12 Μαΐου 2009

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ

5 σχόλια:

  1. Κυρά-Δασκάλα μου καλησπέρα.Καθόλου άσχετη δεν μου φαίνεσαι!Πως τα βάζεις καλέ αυτά τα slide;Αν μπορείς εξήγησέ μου γιατί δεν τα καταφέρνω.Εύχομαι και τούτο το καλοκαίρι να περάσεις όμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πατήσεις εκεί που λέει make your own και θα σε βγάλει σ' ένα site που καταλαβαίνεις χωρίς πολλά αγγλικά πώς βάζεις τις δικές σου φωτογραφίες και ποιο στυλ θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Αν συναντήσεις δυσκολία πες μου. Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγγελική μου, αυτό με το slide μου αρέσει πολύ! Κάτσε να πάμε διακοπές φέτος και μετά θα σου κάνω εγώ ένα... κάτσε καλά! Λέω να πάω Κρήτη πάλι φέτος αλλά όλα εξαρτώνται από τα οικονομικά... τί πρωτότυπο!!
    Καλώς σε βρήκα κι από δώ! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ είσαι Ειρήνη το κοριτσάκι της Αχτίδας ε; Καλώς ήρθες και Χρόνια Πολλά , γιόρταζες νομίζω χτες. Να τα χιλιάσεις.
    Πέρυσι το καλοκαίρι πήγαμε με τα κορίτσια στη Βαρκελώνη. Υπέρβαση της τελευταίας στιγμής, αλλά το ευχαριστηθήκαμε! Από τις πιο καλές μου εξορμήσεις. Ελπίζω να το επαναλάβουμε Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος. Ας είμαστε πρώτα καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα!
    Αχ μετράμε όλοι αντίστροφα για το καλοκαιράκι και την ραθυμία του! Σου εύχομαι να κάνεις πολλά ταξίδια με τους ανθρώπους που αγαπάς και αυτό το καλοκαίρι να είναι όμορφο και τρελό!
    Καλώς σε βρήκα. Φιλάκια και πολλές ευχές για μια όμορφη μέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάσαμε σήμερα;