Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΑΝΤΕΡΙ


Καλησπέρα , καλησπέρα. Χάθηκα λίγο, αλλά το παλιομηχάνημα με βασανίζει και δεν είμαι συνεπής στις υποσχέσεις μου.
Λοιπόν αγαπητή Πουαντερί καταρχήν το κόκκινο χρώμα φανερώνει ότι θέλεις να υπογραμμίζεις την παρουσία σου και ν' αφήνεις , βρε αδερφέ το άλικο σημάδι σου.
Εκτιμάς την ειλικρίνεια είσαι κοινωνική, φιλελεύθερη και έχεις ανάγκη να σε προσέχουν. Βαθιά όμως είσαι αρκετά ντροπαλή και δεν βγάζεις τα "εσώψυχά σου" παρά μόνο σε όποιον γνωρίζεις καλά. Δηλαδή εν ολίγοις λες ό,τι θέλεις να πεις και να δείξεις, τα υπόλοιπα τα κρατάς για τον εαυτό σου. Είσαι ευέλικτη, προσαρμόζεσαι ανάλογα με ποιον έχεις απέναντί σου
Σου αρέσει να μιλάς αρκετά με φίλους και είσαι γεμάτη ενέργεια , την οποία μερικές φορές δεν ξέρεις που να τη διοχετεύσεις.
Στις εξορμήσεις σου στην αγορά δε θα σ' έλεγα ...τσιγγούνα!
Μερικές φορές είσαι υπερβολική και τολμώ να πω οξύθυμη με ό,τι πιστεύεις ότι είναι άδικο ή μπορεί να βλάψει τους δικούς σου ανθρώπους.
Έχεις άγχος πολλές φορές με το μέλλον των δικών σου ανθρώπων κι αυτό μπορεί να σε"ρίξει". Πάντως το μυαλό σου παίρνει γρήγορα στροφές και βρίσκεις λύσεις ακόμα κι αν δε φαίνονται από την αρχή.

2 σχόλια:

  1. Πουαντερί, τώρα τα μάθαμε όλα για σένα χα χα χα!!!!
    Σπάταλη σαν και μένα κι εσύ?? Αχ βαχ!!
    (εγώ είπαμε ... παρακολουθώ από μακριά;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα!χα! μονο οξυθημη;!
    Τουρκος γινομαι αμα ξερω οτι εχω δικιο, η μανα μου με ελεγε "καμηλα"!!!
    Οσο για το σπαταλη ναι ειμαι αλλά μονο στους αλλους, στον εαυτο μου καθε αλλο παρα σπαταλη, η μονη αγορα που δεν λογαριαζω καθολου το ποσο για μενα ειναι τα νηματα.
    Κατα τα αλλα μεσα επεσες σε ολα βρε!!!
    Εγω στο ειπα, ασε τα θρανια και κανε νεο επαγγελμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάσαμε σήμερα;