Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ= ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ


Δείγμα ευγενικής γραφής...
Άνθρωπος εσωστρεφής, σκεπτικιστής που αγαπάει τη γνώση και τα βιβλία. Σε γενικές γραμμές ντροπαλή και ίσως λίγο μοναχική. Δεν εξωτερικεύεσαι εύκολα, θα μπορούσα να πω ντροπαλή και ρομαντική, άλλωστε τα πνεύματα και οι τόνοι στο γραπτό δηλώνουν κάποιον που θέλει να παραμείνει στην παλιά καλή εποχή. Πολύ προσεκτική στις εκδηλώσεις σου των συναισθημάτων σου , τα "φιλτράρεις" ιδιαίτερα και δυσκολεύεσαι να τα εκδηλώσεις. Μπορεί κάποιοι να σε πουν αντικοινωνική , γιατί δεν ανοίγεσαι εύκολα , ούτε θέλεις να δημοσιοποιείς τα προβλήματά σου. Προτιμάς να ακούς παρά να μιλάς και κρίνεις τους άλλους αρκετά καλοπροαιρετα, ενώ είσαι αυστηρή με τις δικές σου πράξεις. Είσαι πάντως ισορροπημένη και σταθερή στις απόψεις σου.
Μερικές φορές σε πιάνει ένας πεσιμισμός και χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Είναι αυτή η ευαισθησία σου και η μετριοφροσύνη σου. Ίσως αυτό να δικαιολογεί και το όνομα του blog. Μην υποτιμάς τον εαυτό σου, αξίζεις περισσότερα απ' όσα φαντάζεσαι. Καληνύχτες

4 σχόλια:

  1. Καλά Αγγελική μου τα έχω χάσει μαζί σου.Ούτε οι άνθρωποι που με ξέρουν χρόνια δεν γνωρίζουν τόσα πράγματα για μένα.Ολα όσα διέγνωσες ισχύουν καλώς η κακώς.Σ'ευχαριστώ πολύ.Και μια πρόταση για σένα:μήπως πρέπει ν' αλλάξεις επάγγελμα;Καλό Σαββατοκυριακοδεύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mια καλημέρα πέρασα να πω και καλό τριήμερο.

    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγγελική δεν μας τα'πες αυτά! Καλέ, να σου στείλω κι εγώ ένα γράμμα να με αναλύσεις; Υπέροχο το βρήκα αυτό!
    Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάσαμε σήμερα;