Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ

Καλησπέρα. Έρχομαι να απαντήσω στα σχόλια σας μια και το pc μου αρνείται να τα δημοσιεύσει. Δεν ήθελα σε καμιά περίπτωση να υποτιμήσω τη μη δημοσίευση της εικόνας κάποιου. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να προφυλάσσει την προσωπική του ζωή, άσχετα αν δημοσιοποιεί τις σκέψεις του ή τις απόψεις του. Σίγουρα όταν γράφεις ή σχολιάζεις κάτι έχεις μεγαλύτερη ευχέρεια να το κάνεις πίσω από ένα ψευδώνυμο, γιατί η καθημερινότητα μας κάνει να πρέπει να κρύβουμε τις ανησυχίες, τις ευαισθησίες ,τους φόβους και τα όνειρά μας. Πολλές φορές το κάνω κι εγώ. Σε λίγους ανθρώπους μπορώ να εκμυστηρευτώ τι πραγματικά σκέφτομαι και θέλω. Το θεωρώ πιο χρήσιμο για τους άλλους , στους οποίους δε θέλω με κανένα τρόπο να φορτώσω τις δικές μου έννοιες. Αυτό εγώ το λέω "εικονική πραγματικότητα" , αλλά δε βλέπω και κανέναν να ψάχνει πίσω απ' αυτήν... Άρα συνεχίζω τον ίδιο ρόλο με μεγάλη επιτυχία !
Όπως και να'χει θέλω να σας γνωρίσω με τον τρόπο και τα περιθώρια που αφήνει ο καθένας. Πιστεύω στην ανθρώπινη επαφή και νομίζω ότι αυτό πετυχαίνουμε εδώ πέρα
Καληνύχτες

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα ,το βρήκα πολύ ωράια ιδέα να βάλεις τη φωτογραφία σου.Εγω μπορεί να μη νιώθω άνετα να το κάνω αλλά αυτό είναι προσωπικό μου θέμα.Και με αυτό που λες οτι στην καθημερινοτητά μασ κρύβουμε τα πάντα είναι αλήθεια.Είναι όμως κουραστικό και ψυχοφθόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγγελική καλό Σαββατοκύριακο!
    Την άποψή μου την έγραψα στην προηγούμενη ανάρτηση.Απλά να συμπληρώσω ότι οι περισσότεροι φοβούνται μήπως εκτεθούν.Οταν γράφεις αυτά που πιστεύεις χωρίς να προσβάλλεις η να συκοφαντείς δεν τίθεται κανένα θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάσαμε σήμερα;