Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ;


Τι ζέστη ήταν και είναι ακόμα αυτή; Εγώ που δεν ιδρώνω και συνήθως δε ζεσταίνομαι πήρα αγκαζέ την μπανιέρα. Αυτή η μεγαλούπολη θα μας εξουθενώσει τελείως. Ευτυχώς δεν έχουμε συγχρόνως και υγρασία, γιατί θα ήταν να φεύγουμε οριστικά.
Δεν μπορώ να κάνω τίποτα, με δυσκολία μαγειρεύω [ καλά δεν είναι κι απ' τα αγαπημένα μου] και δεν ξέρω κι αν και πότε θα πάω διακοπές. Από προτάσεις άλλο τίποτα ,αλλά εγώ θέλω να δω τον Ατλαντικό! Ναι φέτος μου' χει κολλήσει αυτή η επιθυμία [ λίγο ακριβή νομίζω] και θέλω να την εκπληρώσω... Δεν τοποθετώ ακριβώς το σημείο της παρατήρησης, μπορεί να είναι Ιβηρική ή Χάιλαντς ή Ισλανδία ή Κάτω Χώρες Κάθε Κυριακή παίρνω την εφημερίδα και χαζεύω τις προσφορές των ταξιδιών [ όσο πάνε και γίνονται πιο ελκυστικές!] Θέλω να πάω ταξίδι με τα κορίτσια όπως πέρυσι [ καλόμαθα μου φαίνεται] και γυρνώντας να πάω διακοπές με το σύζυγο. Αχ πώς θα τη βγάλω τη χρονιά , χωρίς τις διακοπές που θέλω! Από την άλλη θα'χω τύψεις να αφήσω τους άντρες του σπιτιού μόνους τους... Μια ζωή τύψεις όταν έκανα κάτι που μου άρεσε πολύ. Κι από την άλλη θέλω και καινούριο laptop και τα δύο να τα συνδυάσω αποκλείεται. Τέτοια μέρα πέρυσι ήμουν στη Βαρκελώνη! Σνιφ σνιφ! Αχ ας πάμε κάπου κι ας φοβάμαι το αεροπλάνο κι ας κρατάω αγκαλιά την τσάντα μου για ασφάλεια ...
θΈΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ !

10 σχόλια:

  1. Είμαι βέβαιος ότι κι εκείνος θέλει πολύ να σε δει!

    :)

    Καλές διακοπές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω ψηφιζω Χαιλαντς!!!!
    εχουν κατι το μυστηριωδες και μου αρεσουν πολυ.

    Ασε τις ενοχες, και εδω να μεινεις παλι κατι θα βρεις για να αισθανεσαι ενοχη.....ετσι ειμαστε εμεις οι μανες.
    Αν μπορεις λοιπον να πας και ασε το Λαπτοπ, κανε την δουλεια σου με αυτο που εχεις μωρε, σιγα πια ολο το χειμωνα θα εχεις να θυμασαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλέ κοίτα να πας στην Ελλάδα και άσε τον Ατλαντικό για αργότερα..ήμαρτον Παναγία μου που τον σκέφτηκες τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμα και ένα ΣΚ κάπου εδώ γύρω, με καλή παρέα, κάνοντας κάτι που αγαπάς, είναι αρκετό για να σου γεμίσουν τις μπαταρίες..

    Όλα είναι στο μυαλό μας τελικά..

    Την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντικρουόμενες απόψεις διαβάζω και με προβληματίζετε... Καταρχήν θέλω νάμαστε καλά όλοι, να περνάμε όμορφα και να γελάμε. Από κει κι ύστερα δε βαριέσαι όπου και να πάμε , ακόμα και μια βόλτα στη θάλασσα καλό είναι! Ε; και εν μέσω κρίσης, τι παράλογες απαιτήσεις έχω; Κι αφού λέει και το ξωτικούλι που βλέπει καθημερινά τον Ατλαντικό, ότι όλα μια ιδέα είναι... και το Ιόνιο σε αναταραχή το ίδιο θα φαντάζει... Πάτρια εδάφη και θάλασσες, δεν είν' κακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αχ αχ αχ…
    αραχτή κάτω από το κοκκοφοίνικα να πίνεις χυμό καρύδας…
    μακάρι, μακάρι να τα καταφέρεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην έχεις τύψεις! Να πας!!! Μην χάνεις τέτοιες ευκαιρίες! Οι άνδρες δεν θα πάθουν τίποτα μονάχοι τους! Εγώ για ταξίδια δεν τα λυπάμαι καθόλου τα χρήματα... άλωστε μόνον αυτά μας μένουν! Μια ζωή την έχουμε!!!

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια απόφαση είναι. Πάρτην και πάρε κι εμένα μαζί στις αποσκευές. Μινιόν είμαι θα χωρέσω!
    Φιλιά δασκαλίτσα μου!
    Να πας και να περασεις όμορφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγγελική μου καλησπέρα!Τι έγινε το Περού;Το απαρνήθηκες;Να πας όπου τραβάει η ψυχή σου και μην έχεις τύψεις!Μεγάλα παιδιά είναι θα τα καταφέρουν!Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάσαμε σήμερα;