Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Από τεχνολογία... σκίζουμε


Καλημέρα πουλάκια μου. Πήρα καινούριο εργαλείο, μια και το προηγούμενο κάηκε δυστυχώς. Το είδα στο Πλαίσιο και το συμπάθησα με την πρώτη. Θα μου πείτε υπάρχουν και συμπάθειες στα laptop; Ε! δεν ξέρω εγώ το συμπάθησα σφόδρα κι επειδή ήταν το τελευταίο κομμάτι δεν μπορούσα να περιμένω να φέρουν άλλα την επομένη. Είπα τόσες ώρες περνάω μαζί του , να μην είναι και οπτικά ωραίο; Πώς κάνουν τα παιδιά αν τους αρέσει ένα παιχνίδι και λένε το θέλω, το θέλω τώρα και χτυπάνε το πόδι στο πάτωμα και τα στυλώνουν μπροστά στη βιτρίνα; Ένα τέτοιο πράγμα μ' έπιασε.Τέλος πάντων το πήρα και το λένε Μυρτώ. Του'δωσα και όνομα τι νομίζετε, γιατί εκείνη τη μέρα γιόρταζε η τελευταία μου βαφτιστήρα που τη λένε Μυρτώ. Όμως ... η Μυρτώ είναι αλλοδαπή, δηλαδή τα Windows εκτός από Vista είναι και Αγγλικά . Και σας το'πα οι ξένες γλώσσες δεν είναι το δυνατό μου χαρτί ! Δυσκολεύομαι πολύ! Άντε τώρα να τα μάθεις! Εκτός από αυτό δεν μπαίνει στα blogs εύκολα , μάλλον βγάζει προστασία. Πώς θα το φτιάξω καλέ; Πέστε μου εσείς οι γνώστες. Φτου και πάλι φτου δεν είμαι μέσα στην τεχνολογία, βοηθήστε με την αδαή. Περιμένω γιατί ανάρτηση δεν ξαναβλέπετε [ τώρα και καλά σας απείλησα , χε χε χε]

9 σχόλια:

  1. Καλορίζικο!
    Η γνώμη μου είναι να το δώσεις σε κάποιον που ξέρει και να περάσει επάνω XP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλορίζικη η Μυρτώ, γιατί πήρες την Αγγλική έκδοση; πήγαινε στο πλαίσιο και ζήτησε να σου βάλουν την ελληνική έκδοση, κακώς σου έδωσαν την Αγγλική, στην Ελλάδα ζούμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έτσι είναι φίλη μου όταν διαλέγουμε κάτι νέο χωρίς να γνωρίζουμε από τεχνολογία, ώστε να αγοράζουμε βάσει χαρακτηριστικών, αυτά παθαίνουμε!!!
    λειτουργικό σύστημα στα Αγγλικά έχει το μοντέλο αυτό, οπότε θα πρέπει τώρα όσο είναι "φρέσκο" ακόμη να πας και να ζητήσεις, αν γίνεται να σου βάλουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ, μη παιδεύεσαι μοναχούλα, άδικα !!! κακώς ο πωλητής δε σου το διευκρίνισε, αυτό να το τονίσεις όταν πας, ΕΠΡΕΠΕ να σε ενημερώσει!!!
    τρέχα όσο είναι ακόμη καιρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν αγοράζεις Laptop και πας να το βάλεις σε λειτουργία σε ρωτά σε ποιά γλώσσα θέλεις να το βάλεις αγγλικά ή ελληνικά και πατάς το ανάλογο κουμπί.Αυτό δεν έχει επιστροφή , γίνεται απο την αρχή και αν το διάβαζες στα φυλλάδια λειτουργίας θα το έβλεπες πριν το ξεκινήσεις.Έτσι έγινε και με το δικό μου , όσο για τη προστασία είναι αλήθεια , ο φορητός υπολογιστής και ιδιαίτερα τα Vista είναι πιο αργά και έχουν μεγάλη προστασία ώστε δυσκολεύει στα διάφορα προγράμματα που θες να κατεβάσεις,Θα προσπερνάς χωρίς να φοβάσαι την ερώτηση που σου κάνει αν θές να προχωρήσεις υπ ευθήνη σου.Εύχομαι να μπορέσεις να το αλλάξεις στα ελληνικά και να το χαρείς καλή μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετσι ειναι οπως τα λεει η Αχτιδα(ξεφτερι εγινε) αλλά για τον τοιχο μπορεις να πας επανω εκει που λεειεργαλεια και θα πατησεις τις επιλογες κατω-κατω απο εκει θα το ρυθμισεις, (ετσι νομιζω) αν καποιος ξερει κατι πιο καλο ας το πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγγελική μου καλορίζικο!
    Τώρα για βοήθεια έχασες,δεν νομίζω να υπάρχει πιο άσχετη από μένα εδώ μέσα.
    Αν δεν είναι σπίτι ο σύζυγος δεν τον ανοίγω τον υπολογιστή!Να είσαι καλά,καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφο το λαμπ τοπ σου.Χαίρεσαι να το βλέπεις.Τώρα για οδηγίες χρήσης.Καλύτερα απευθύνσου σε έναν τεχνικό για να σου λύσει όλες τις απορίες με τη μία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή εβδομάδα.
    Δασκάλα μας δεν είπαμε πως δεν κάνουμε αγορές με ανάδρομο ερμή? τι τα γράφουμε καλέ!
    Ωστόσο αύριο τελειώνει και από τις 30 και μετά πήγαινε στο πλαίσιο να σου το ρυθμίσουν.
    Καλησπέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγγελική ,καλορίζικο καιπολυ όμορφο.Τώρα εσύ περιμένεις λυσεις για το πρόβλημά σου,αλλα καθότι ανίδεη ούσα,θέλω την δική σου βοήθειαα!
    ΤΟ Παλεύω μια βδομάδα να βα΄λω το δωράκι σου στο blog και...δεν...δώσε μου ένα χεράκι..φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάσαμε σήμερα;