Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Καλησπέρα πουλάκια μου μέσα από τη θολή ατμόσφαιρα της πόλης μας. Αυτό το σύννεφο ήρθε και κατακάθισε για τα καλά πάνω μας. Η ατμόσφαιρα καταθλιπτική και μουντή και όρεξη καμιά. Χτες γιόρταζε η φίλη μου η Δώρα. Σίγουρα δε θα διαβάσει αυτά που γράφω μια και αγνοεί παντελώς το blog , αλλά και μένα τα τελευταία χρόνια. Αν και τόχω αποδεχτεί σαν κάτι δεδομένο δεν παύει να με πονάει λιγάκι και να το θυμάμαι πού και πού. Όπως και να'χει χρόνια της πολλά , ο καθένας κάνει τις επιλογές του και είναι σεβαστές.
Για μας λοιπόν τους εκδρομείς του 60-70 που δεν ενηλικιωθήκαμε ποτέ κι ούτε πρόκειται, που θ' αγαπάμε τους φίλους και τα λάθη μας, που θα ερωτευόμαστε καθημερινά με τη ζωή και τους ανθρώπους.
Για τον άνεμο που φύσηξε και ξεκαθάρισε την ατμόσφαιρα, ελπίζω και το μυαλό μας οσονούπω ...

ΦΙΛΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ

4 σχόλια:

  1. Φίλη μου μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα και θέλει να το περάσει μόνη της.Εσύ πάρε την στο τηλέφωνο και ρώτα την ευθέως τι πρόβλημα έχει μαζί σου.Εγώ ξέρεις όταν έχω κάτι με κάποιο άτομο που αγαπώ αυτό κάνω.Όμως μη σκας βρε κουτό..έχεις εμάς..έστω και μακριά σε αγαπούμε και σε θαυμάζουμε.Καμμιά ιστορία απο εκείνες τις υπέροχες που λες δεν έχει;μας έβαλες τιμωρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή βδομάδα Αγγελικούλα!!
    Και μην στεναχωριέσαι, οι φίλοι είναι περίεργο κεφάλαιο στην ζωή μας.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα.
    Οι ευχές με θετική σκέψη ισχύουν πάντα από οποιαδήποτε απόσταση.
    Θα βρεις τρόπο να την επιλέξεις εσύ.
    Οσο για το σύννεφο, απίστευτο!!!
    ΄Γίναμε σαν φοράδες που ξεφυσάγαμε.
    Καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΤΟΥ ΔΙΧΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάσαμε σήμερα;