Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ... ΣΤΟΠ

Καλησπέρα πουλάκια μου. Σας γράφω από το Γύθειο όπου καταστάλαξα σήμερα αφού έκανα το γύρο της Λακωνίας και απέτυχα να φθάσω στα Κύθηρα [χάσαμε για 20 λεπτά το πλοίο από Νεάπολη]. Καλά καλοκαιριάτικα και να μην έχει τακτικές ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, δεν το καταλαβαίνω... Θα μου πείτε και συ δεν πήρες ακριβείς πληροφορίες ,αλλά υπέθεσες. Με τις υποθέσεις έμεινα και είδα όλους τους πορτοκαλεώνες της Λακωνίας. Καλά το τι χωριά και κωμοπόλεις έχω δει σήμερα δε λέγεται... Το πιο κωμικό είναι ότι φθάσαμε μέχρι Νεάπολη και ξαναγυρίσαμε πίσω στο Γύθειο μες στο μεσημέρι , καλά ας τα να πάνε... Θα τα δούμε επιτέλους τα Κύθηρα αναρωτιέμαι! Οι τιμές δε των ξενοδοχείων [ ε, να'χει και INTERNET] φωτιά και λάβρα. Σχεδόν απαγορευτικές. Δε θα συνετιστούν οι Έλληνες ξενοδόχοι που έχουν και πολλά κενά δωμάτια , τι να πω!
Κατά τα άλλα παίρνω μαθήματα συμπεριφοράς ανθρώπων και καταλαβαίνω πώς όσο μεγαλώνω έχω χάσει τα κριτήριά μου για την επιλογή ανθρώπων που θα'θελα να'χω "κολλητούς" . Γέρασα , χμ χμ . ΄Με πόνεσε λίγο, αλλά δεν πειράζει, ας είναι όλοι καλά με τις επιλογές τους κι εγώ να προσέχω τις δικές μου...
Σας φιλώ
Η γυριστρούλα

3 σχόλια:

  1. τα Κύθηρα ποτέ δε θα τα βρούμε,(δούμε)
    το χάσαμε το πλοίο της γραμμής...
    όπως λεει και το τραγούδι, κι εσύ είπες να το ακολουθήσεις κατά γράμμα.
    δεν πειράζει, σημασία έχει το ταξίδι κι όχι ο προορισμός, καλά να περνάς γυριστρούλα μας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ό,τι πρέπει το σχόλιο της ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ, ταιριάζει γάντι στην περίπτωση. Δεν πειράζει, όωμς, δέστο ως περιπέτεια.
    Όσο για τις τιμές, δεν μου κάνει εντύπωση. Όσο θέλουν ζητούν παντού και μετά παραπονιούνται πως δεν έχουν κίνηση. Ας δεινοπαθήσουν κανα δυο χρόνια, μήπως και βάλουν μυαλό, αλλιώς δε βλέπω να συνέρχονται.
    Καλά να περνάς, όπου κι αν βρεθείς τελικά, αρκεί να παραμείνεις γυριστρούλα! Το παν είναι αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το Γυθειο σιγουρα δεν σου κακοφανηκε με την τοση ομορφια του!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάσαμε σήμερα;