Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ


Καλησπέρα πουλάκια μου . ήρθε λίγο η άνοιξη ή μου φαίνεται;Είμαι από χάλια έως πολύ χάλια, αλλά μην πτοείστε, όπως δεν πτοούμαι κι εγώ. Η κατάσταση είναι "ου μπλέξεις με γιατρούς και νοσοκομεία", αλλά έλα που κι αυτά είναι μες στο πρόγραμμα του βίου μας! Η επαφή μου με το Ωνάσειο έγινε θερμότερη τις τελευταίες 10 μέρες, ο άντρας μου έβαλε τελικά απινιδωτή, αλλά ακόμα τα πράγματα δεν είναι καλά. Πιστεύω να ελέγχονται, αν και δε με ενημερώνει και κανένας. Σ' αυτές τις μέρες κατάλαβα ότι γενικά μετράς αν έχεις από καθηγητή και πάνω. Αν έχεις επιμελητή είσαι στο περίμενε και στο ψάξιμο. έχω κάνει μια ωραιότατη εργασία πάνω στις λειτουργίες του απινιδωτή [ κάτι σαν βηματοδότη που δίνει ρεύμα στην καρδιά] στις παρενέργειες διαφόρων φαρμάκων , στα νοσοκομεία - κέντρα του εξωτερικού [ γιατί κι αυτό το σκέφτομαι] και στο προσδόκιμο ζωής. Σε λίγο λέω να δώσω τα μαθήματα της εξεταστικής στην ιατρική Αθηνών- ε να μην ξενιτευτούμε κιόλας!
Λοιπόν μεγάλη βλακεία που δε σπούδασα ιατρική, αλλά ποιος είχε μυαλό να κάτσει να διαβάσει τότε! Όχι για να εξασκήσω απαραίτητα το επάγγελμα, αλλά για ένα είδος αυτοδιάγνωσης, βρε αδερφέ. Δεν με παίρνει και ο χρόνος να κάτσω να διαβάσω τώρα , μεταξύ μας ούτε το μυαλό μου είναι ικανό, αλλά διαβάζω και μαθαίνω πολλά και αχρείαστα ελπίζω.
Κατά τα άλλα ετοιμάζω τη γιορτή της 25ης Μαρτίου έχοντας 2 τμήματα συγχρόνως - σύνολο 52 - γιατί δεν μπορούν όλοι οι συνάδελφοι να ασχολούνται με τέτοια μικροπράγματα. Μετά από κάθε πρόβα θέλω ένα τέταρτο να μην ακούω τίποτα κι ένα εσπρέσο να με συνεφέρει,άσε που δεν μπορώ να καπνίσω και στο σχολείο...
Επίσης στα κενά μου φτιάχνω καρφίτσες και σκουλαρίκια τα οποία δίνω και τα φοράνε οι νεότερες συναδέλφισσες , πιστεύω ότι είναι εκκεντρικές για μένα. Την επόμενη φορά που θα φτιάξω θα τα φωτογραφίσω να μου πείτε τη γνώμη σας.
Και μέσα σ' όλο το χαμό βρήκα και μια ομάδα καλλιτεχνικής αλληλοδιδασκαλίας πολύ ενδιαφέρουσα. Βέβαια τα κορίτσια έχουν ηλικία από 22- 30 , αλλά δε βαριέσαι ελπίζω να με ανεχτούν και μένα και την ηλικία μου. Εκείνο που με εκπλήσσει είναι η όρεξή τους και οι ιδέες τους! Γι' αυτά όμως θα μιλήσουμε τη επόμενη φορά.
Ελπίζω να τα πούμε σύντομα και ναμαστε όλοι καλά και σωματικά, αλλά κυρίως ναμαστε καλά μέσα μας.
Σας φιλώ

9 σχόλια:

  1. That is GORGEOUS!!!! I am thoroughly inspired by this to create something similar but still different....... & If I do, YA! sometimes I'm just deviated with things around, & if I surely do, will let u know..... Hugs)))

    Ash....
    (http://hastkala-oceanichope.blogspot.com/)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλή σου δύναμη Αγγελική, εύχομαι όλα να πάνε καλά, ελπίζω να μη χαθεί το μήνυμα μου, βλέπω ότι σε προηγούμενες αναρτήσεις χάθηκαν τα μηνύματα μου
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουράγιο με τα νοσοκομεία και καλή επιτυχία σε ότι κάνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σου εύχομαι τα καλύτερα, μέσα απο την ψυχή μου!!!
    Καλή δύναμη, ξέρω οτι θα την βρεις...

    Καλό απόγευμα. Loulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα καλά να πάνε, Αγγελική.
    Καταλαβαίνω τι περνάς. Είναι μήπως στο χέρι μας αυτά; Ξέρεις κανέναν που να θέλει να αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα; Δυστυχώς λαχεία είναι αυτά και αφού πρέπει την τραβάμε την ανηφοριά. Εύχομαι να έχεις κουράγιο για όλη την ταλαιπωρία και να ξεπεράσετε τα προβλήματα. Περστικά, καλή μου! Και καλές καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Είναι κι αυτές ένα βάλσαμο, ε;

    Την αγάπη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα!!Είδα το μνμα σου και χάρηκα πολύ!!!
    όποτε θες πες μου ,για να κανονίσουμε λεπτομέρειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περαστικά, στα όρη στα άγρια βουνά!!!Ααααα, και πολύ υπομονή εκ μέρους σου...Μια ομοιοπαθούσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πώς πάτε, Αγγελική; Σε έχω στο νου μου.
    Καλό Πάσχα σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πασχαλινές δέξου ευχές, απο τη καρδια βγαλμένες, ολες οι μέρες της ζωής σου να΄ναι αναστημένες!
    ΚΑΛH ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάσαμε σήμερα;